Bedrijven / instellingen

Het spreekt vanzelf dat ook in- en externe verhuizingen van bedrijven en instellingen door Veluwe Verhuizers worden uitgevoerd. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij uitstekend in staat verhuizingen tot ± 500 werkplekken accuraat, overzichtelijk, gestructureerd en vooral volgens de afgesproken planning uit te voeren.

Vóór de feitelijke verhuizing stellen wij een perfect werkend draaiboek samen om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met dit draaiboek kunnen we het onvermijdelijke oponthoud in de bedrijfsvoering tijdens de verhuizing tot een minimum beperken. We laten daarbij niets aan het toeval over. Uw bedrijf of instelling mag tenslotte niet te lang stil staan.
We beperken ons hierbij niet alleen tot de feitelijke verhuizing, maar kunnen ook zorgen voor alle facilitaire diensten die in uw specifieke situatie nodig zijn.


Facilitair management

Ruim van tevoren wordt in een persoonlijk gesprek de verhuissituatie opgenomen door de projectadviseur en worden al uw wensen en voorbereidende werkzaamheden besproken. Misschien zijn er speciale voorzieningen gewenst of wilt u het schilderwerk en schoonmaken van uw nieuwe behuizing door ons laten verzorgen. Wij regelen dit graag voor u.

Tevens is er bij ons een handymanservice voor bedrijven beschikbaar: voor het ophangen van (naam)bordjes, whiteboards, schilderijen, aansluiten van apparatuur, demonteren en monteren van uw meubulair, het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden of het ombouwen van werkplekken.

We verzorgen van tevoren een compleet verhuisdraaiboek waarin alle facetten van de verhuizing zijn opgenomen. Het totale verhuizingstraject wordt professioneel begeleid en uitgevoerd door ervaren en vakkundige medewerkers met specialistische kennis.

Een overzicht van de mogelijkheden:

 • Vakkundig verhuisklaarmaken van uw inventaris, apparatuur en meubilair.
 • Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen voor projectverplaatsingen o.a.:
  - verhuislift,
  - containers,
  - verschillende verpakkingsmaterialen,
  - kastendragers,
  - kleurcoderingssysteem etc.
 • Transport van uw oude naar uw nieuwe adres.
 • Archiefbeheersing.
 • Facilitair management.
 • Verhuisdraaiboek.
 • Handymanservice mogelijk.


Offerte aanvraag

Snel een offerte ontvangen voor uw bedrijfsverhuizing?
• bel ons op telefoonnummer: 0341 35 1492
• of vul dit formulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Veluwe Verhuizers is onderdeel van Kattenberg verhuizingen. Bekijk de verhuismogelijkheden voor bedrijven en instellingen.