Particulieren

Verhuizen is voor de meeste particulieren geen alledaagse gebeurtenis. Er komt meer bij kijken dan gedacht en er moet veel geregeld worden. Veluwe Verhuizers heeft goed opgeleide, gemotiveerde en vakkundige medewerkers die u alle zorgen uit handen nemen en u helpen de verhuizing zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Maatwerk

Veluwe Verhuizers is volledig ingericht op maatwerk. Juist in de particuliere markt is het wensenpakket enorm divers. U kunt ons inschakelen voor de verhuizing van alleen grote en/of zware stukken maar ook voor uw complete verhuizing. Van het begin tot eind kunt u uw verhuizing gerust aan ons overlaten. Indien gewenst pakken wij zelfs uw porselein en serviesgoed vakkundig in. Alles is mogelijk. U bepaalt zelf welk deel van onze verhuisservice u wilt inschakelen.

Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Wij beschikken over een eigen verhuislift.
  • Vakkundig inpakken en uitpakken van uw inboedel:

    - hangende kleding wordt in speciale garderobeboxen kreukvrij vervoerd,
    - inpakken en uitpakken van uw kleine en breekbare objecten zoals kunst en antiek, kwetsbare serviezen worden met de grootst mogelijke zorg gedaan,
    - uw schilderijen worden in speciale schilderijkoffers vervoerd.

Advies en offerte

Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een adviesgesprek en nemen de inboedel en alle daarbij komende werkzaamheden uitgebreid met u door. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. U ontvangt van ons op korte termijn een gedetailleerde offerte met daarin alle besproken wensen omtrent uw inboedel, inpakken, uitpakken en montage of/en démontage van uw meubilair. Na uw positieve reactie stemmen we alle gemaakte afspraken verder af en plannen de verhuisdatum in.

Offerte aanvraag

Snel een offerte ontvangen voor uw verhuizing?
• bel ons op telefoonnummer: 0341 35 1492
• of vul dit formulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Veluwe Verhuizers is onderdeel van Kattenberg verhuizingen. Bekijk de verhuismogelijkheden van Kattenberg.