"We doen het goed of we doen het niet"

Veluwe Verhuizers is een echt familiebedrijf, geleid door de neven Nout, waarbij persoonlijke aandacht voor de klant voorop staat. Uw wensen en eisen staan voor ons centraal bij de verhuizing.

Voor u is verhuizen waarschijnlijk geen alledaagse gebeurtenis, voor de gediplomeerde en ervaren vakmensen van Veluwe Verhuizers is het dagelijks werk dat met veel plezier en zorgvuldigheid wordt gedaan. We nemen voor u alle zorg uit handen en regelen uw verhuizing van begin tot eind.

Putten, de uitvalsbasis van Veluwe Verhuizers, ligt centraal in Nederland. Afstanden zijn voor ons geen probleem. Zo verzorgen wij niet alleen verhuizingen in Nederland maar verhuizen wij ook binnen Europa of naar andere werelddelen. Het spreekt vanzelf dat, afhankelijk van de bestemming en de wijze van verhuizen, wordt gezorgd voor de juiste wijze van inpakken. Alle documenten die nodig zijn worden tijdig door ons bedrijf in orde gemaakt, zodat vr de feitelijke verhuizing alle formaliteiten zijn geregeld.

Wij verhuizen u vakkundig, zorgeloos en met persoonlijke aandacht.

Informatie aanvragen


Graag komen wij persoonlijk bij u langs voor advies en om kosteloos de inboedel en alle bijkomende werkzaamheden door te nemen.

U ontvangt van ons daarna op korte termijn een vrijblijvende en gedetailleerde offerte met daarin alle besproken wensen omtrent uw inboedel, inpakken, uitpakken en montage en/of demontage van uw meubelen.

 

Heeft u vragen of wilt u snel een afspraak maken voor een verhuisofferte?

bel ons op telefoonnummer: 0341 35 1492

of vul dit formulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.